Lang leve de liefde: Jean-Paul gepikeerd dat Astrid is vergeten hoe vaak hij sport

Lang leve de liefde: Jean-Paul gepikeerd dat Astrid is vergeten hoe vaak hij sport

In Lang leve de liefde delen Astrid en Jean-Paul complimenten uit. Jean-Paul vindt dat zijn date mooie ogen heeft en Astrid vindt zijn brede lichaam wel aantrekkelijk. Hij benadrukt dat dit niet vanzelf is ontstaan, maar Astrid weet niet precies meer hoe vaak hij nou eigenlijk sport. “Je bent dus niet geïnteresseerd in mij?”, aldus Jean-Paul. “Jawel. Nou... Ik ben slecht in onthouden. Het is niet dat ik alle gesprekken nog weet, nee.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Jean-Paul gepikeerd dat Astrid is vergeten hoe vaak hij sport In Lang leve de liefde delen Astrid en Jean-Paul complimenten uit. Jean-Paul vindt dat zijn date mooie ogen heeft en Astrid vindt zijn brede lichaam wel aantrekkelijk. Hij benadrukt dat dit niet vanzelf is ontstaan, maar Astrid weet niet precies meer hoe vaak hij nou eigenlijk sport. “Je bent dus niet geïnteresseerd in mij?”, aldus Jean-Paul. “Jawel. Nou... Ik ben slecht in onthouden. Het is niet dat ik alle gesprekken nog weet, nee.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn Bekijk deze video » Yorick: 'De perfecte cupmaat is een handje vol' Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV