Beau van Erven Dorens gaat los op Veeg ze van het matje van Chicco

Beau van Erven Dorens gaat los op Veeg ze van het matje van Chicco

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In de studio van Beau zit de sfeer er al lekker in voor de WK-wedstrijd van Oranje van vrijdagavond. Chicco verzorgt namelijk een liveoptreden met zijn voetbalhit Veeg ze van het matje. En Beau van Erven Dorens gaat in een gepaste outfit lekker los…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens gaat los op <em>Veeg ze van het matje</em> van Chicco Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In de studio van Beau zit de sfeer er al lekker in voor de WK-wedstrijd van Oranje van vrijdagavond. Chicco verzorgt namelijk een liveoptreden met zijn voetbalhit Veeg ze van het matje. En Beau van Erven Dorens gaat in een gepaste outfit lekker los… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens gaat los op Veeg ze van het matje van Chicco

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV