Docu Suzan & Freek: tussen jou en mij begin 2023 op Netflix: bekijk eerste beelden

Docu Suzan & Freek: tussen jou en mij begin 2023 op Netflix: bekijk eerste beelden

Suzan en Freek begonnen met het plaatsen van covers op social media, maar inmiddels bestormen ze ook de Nederlandse hitlijsten met hun eigen muziek. Fans kunnen binnenkort echt een inkijkje krijgen in hun leven, want begin volgend jaar verschijnt de documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij op Netflix.

Lees verder onder de video.

Docu <em>Suzan &amp; Freek: tussen jou en mij</em> begin 2023 op Netflix: bekijk eerste beelden Suzan en Freek begonnen met het plaatsen van covers op social media, maar inmiddels bestormen ze ook de Nederlandse hitlijsten met hun eigen muziek. Fans kunnen binnenkort echt een inkijkje krijgen in hun leven, want begin volgend jaar verschijnt de documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij op Netflix. Lees verder onder de video. Suzan en Freek 'nuchtere Achterhoekers'In de docu is te zien hoe Suzan en Freek hun weg naar succes volgen en hoe ze omgaan met alle roem en druk die daarbij komt kijken. Naast hun gezamenlijke muzikale carrière hebben ze ook een liefdesrelatie, hoe combineren ze hun werk en privéleven? Deze 'nuchtere Achterhoekers' laten zien hoe ze een sterk team vormen en ook hun rust opzoeken in de gekke entertainmentwereld. De documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij is begin 2023 te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Suzan & Freek: tussen jou en mij bekijken. Suzan & Freek showen verlovingsringen in RTL Boulevard: 'Geweldig aanzoek' (video) Bekijk deze video » Suzan & Freek: wordt Freek vervangen door Typhoon!? (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Docu Suzan & Freek: tussen jou en mij begin 2023 op Netflix: bekijk eerste beelden

Suzan en Freek 'nuchtere Achterhoekers'
In de docu is te zien hoe Suzan en Freek hun weg naar succes volgen en hoe ze omgaan met alle roem en druk die daarbij komt kijken. Naast hun gezamenlijke muzikale carrière hebben ze ook een liefdesrelatie, hoe combineren ze hun werk en privéleven? Deze 'nuchtere Achterhoekers' laten zien hoe ze een sterk team vormen en ook hun rust opzoeken in de gekke entertainmentwereld.

De documentaire Suzan & Freek: tussen jou en mij is begin 2023 te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Suzan & Freek: tussen jou en mij bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV