André van Duin en geliefde Fernando verklappen hoe ze Kerst gaan vieren (video)

André van Duin en geliefde Fernando verklappen hoe ze Kerst gaan vieren (video)

Het is alweer de tweede keer dat André van Duin de Kerst doorbrengt met zijn vriend Fernando. Aran Bade wil graag weten hoe het stel dit jaar Kerst gaat vieren, en ze hebben al leuke afspraken voor de feestdagen in de agenda staan. Ze vieren Kerst met vrienden en kennissen en gaan naar Duitsland, al lijkt de komiek verrast te zijn door deze plannen. “Ik ben zeer happy”, aldus Van Duin.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André van Duin</em> en geliefde Fernando verklappen hoe ze Kerst gaan vieren (video) Het is alweer de tweede keer dat André van Duin de Kerst doorbrengt met zijn vriend Fernando. Aran Bade wil graag weten hoe het stel dit jaar Kerst gaat vieren, en ze hebben al leuke afspraken voor de feestdagen in de agenda staan. Ze vieren Kerst met vrienden en kennissen en gaan naar Duitsland, al lijkt de komiek verrast te zijn door deze plannen. “Ik ben zeer happy”, aldus Van Duin. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: André van Duin en Fernando voor het eerst samen op de rode loper Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny Bekijk deze video »
Entertainment :
André van Duin en geliefde Fernando verklappen hoe ze Kerst gaan vieren (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV