Koffietijd: Albert Verlinde dolblij met zus en personal assistent Vivian

Koffietijd: Albert Verlinde dolblij met zus en personal assistent Vivian

Albert Verlinde is op bezoek bij Koffietijd en deze keer heeft hij zijn zus Vivian meegenomen. Zij is niet alleen familie, maar ook zijn personal assistent. De theaterproducent is dolblij dat zij alles zo goed voor hem regelt, inmiddels bestaat deze samenwerking al zes jaar. Ze vertellen hoe het is om op deze manier met elkaar om te gaan.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: Albert Verlinde dolblij met zus en personal assistent Vivian Albert Verlinde is op bezoek bij Koffietijd en deze keer heeft hij zijn zus Vivian meegenomen. Zij is niet alleen familie, maar ook zijn personal assistent. De theaterproducent is dolblij dat zij alles zo goed voor hem regelt, inmiddels bestaat deze samenwerking al zes jaar. Ze vertellen hoe het is om op deze manier met elkaar om te gaan. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Albert Verlinden over DWDD-debacle: "Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Grease komt terug naar Nederland: "Publiek heeft behoefte aan titel die ze kennen" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Albert Verlinde dolblij met zus en personal assistent Vivian

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV