Live stream Nederland - Argentinië (kwartfinale WK voebal)

Live stream Nederland - Argentinië (kwartfinale WK voebal)

Kijk vrijdag 9 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - Argentinië via de livestream hierboven.

Zondag spelen Nederland en Argentinië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Argentinië op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Argentinië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Argentinië is vrijdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Argentinië</em> (kwartfinale WK voebal) Kijk vrijdag 9 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Nederland - Argentinië via de livestream hierboven. Zondag spelen Nederland en Argentinië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Argentinië op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Argentinië De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Nederland - Argentinië is vrijdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Argentinië (kwartfinale WK voebal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV