Video: de Joker schittert met Soldier On van DI-RECT in The Masked Singer

Video: de Joker schittert met Soldier On van DI-RECT in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Joker heeft in The Masked Singer een voorsprong genomen op de winst met een spectaculair optreden. Hij zong Solder On van DI-RECT.

Lees verder onder de video.

Video: de Joker schittert met <em>Soldier On</em> van DI-RECT in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Joker heeft in The Masked Singer een voorsprong genomen op de winst met een spectaculair optreden. Hij zong Solder On van DI-RECT. Lees verder onder de video. GevoeligDe panelleden zijn het allemaal met elkaar eens dat de Joker een pracht van een stem heeft. Hij laat dan ook een gevoelige kant van zichzelf zien met zijn prachtige optreden. Maar wie er in het pak van de Joker zit, blijft nog steeds één groot raadsel. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: de Joker schittert met Soldier On van DI-RECT in The Masked Singer

Gevoelig
De panelleden zijn het allemaal met elkaar eens dat de Joker een pracht van een stem heeft. Hij laat dan ook een gevoelige kant van zichzelf zien met zijn prachtige optreden. Maar wie er in het pak van de Joker zit, blijft nog steeds één groot raadsel.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV