Live stream wereldbeker shorttrack in Almaty (zondag 11 december)

Live stream wereldbeker shorttrack in Almaty (zondag 11 december)

Kijk op zondag 11 december om 09.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Almaty via de livestream hieronder.

Live stream <em>wereldbeker</em> shorttrack in Almaty (zondag 11 december) Kijk op zondag 11 december om 09.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Almaty via de livestream hieronder. Nu het Nederlands elftal officieel is uitgeschakeld op het WK in Qatar, is er misschien wat ruimte in een hoop schema's voor andere sporten. Om de gaten te vullen is er bijvoorbeeld shorttrack. Tijdschema: dag 3 500 en 1500 meter mannen en vrouwen finale 3000 meter vrouwen finale 5000 meter mannen De vierde wereldbeker shorttrack in Almaty, Canada is van 9 tot en met 11 december online te zien via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jens van 't Wout wint verrassend de 1500 meter in Salt Lake City Bekijk deze video » Zien: Xandra Velzenboer stelt teleur op 1000 meter in Salt Lake City Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker shorttrack in Almaty (zondag 11 december)

Nu het Nederlands elftal officieel is uitgeschakeld op het WK in Qatar, is er misschien wat ruimte in een hoop schema's voor andere sporten. Om de gaten te vullen is er bijvoorbeeld shorttrack.

Tijdschema: dag 3

  • 500 en 1500 meter mannen en vrouwen
  • finale 3000 meter vrouwen
  • finale 5000 meter mannen

De vierde wereldbeker shorttrack in Almaty, Canada is van 9 tot en met 11 december online te zien via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV