Video: 19-jarige muzieksensatie Claude treedt bij Op1 op met hit 'Ladada'

Video: 19-jarige muzieksensatie Claude treedt bij Op1 op met hit 'Ladada'

Zaterdag 10 december 2022 om 11:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hij staat al weken in de Top40, heeft met meest beluisterde lied op Spotify in Nederland en zijn debuutsingle wordt grijsgedraaid op de radio. De pas 19-jarige Claude gaat als een raket.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 19-jarige muzieksensatie <em>Claude</em> treedt bij <em>Op1</em> op met hit 'Ladada' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hij staat al weken in de Top40, heeft met meest beluisterde lied op Spotify in Nederland en zijn debuutsingle wordt grijsgedraaid op de radio. De pas 19-jarige Claude gaat als een raket. Tekst gaat verder onder de video. 'Ladada'Bij Op1 vertelt de pas 19-jarige Claude over zijn Nederlands met Frans gecombineerde hit 'Ladada' en wat we nog meer van hem kunnen verwachten. Daarnaast treedt hij ook op met zijn kersverse hit. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: 19-jarige muzieksensatie Claude treedt bij Op1 op met hit 'Ladada'

'Ladada'
Bij Op1 vertelt de pas 19-jarige Claude over zijn Nederlands met Frans gecombineerde hit 'Ladada' en wat we nog meer van hem kunnen verwachten. Daarnaast treedt hij ook op met zijn kersverse hit.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's