Daniel Crowley: "Interesse van PSV, Feyenoord en Ajax"

Daniel Crowley: "Interesse van PSV, Feyenoord en Ajax"

Willem II-voetballer Daniel Crowley heeft in een interview laten weten dat zowel PSV, Feyenoord en Ajax de speler volgen. Dat liet Crowley weten in een gesprek met VTBL-verslaggever Bart Nolles.

Crowley speelt momenteel bij Willem II, maar kwam in het verleden uit voor Arsenal. In aanloop naar de Europa League-wedstrijd tussen Arsenal en Napoli zocht Nolles de middenvelder op en deed zijn uitspraak in een gesprek met hem. Bekijk hierboven de beelden.

Lees ook: Europa League live op tv en via een livestream

Crowley liet tevens weten dat de bondscoach van het Ierse elftal, Mick McCarthy, naar de bekerfinale tussen Willem II en Ajax komt om Crowley aan het werk te zien. Een goed teken, aldus de voetballer, al richt hij zich alleen op de wedstrijd zelf: "Het belangrijkste is dat we die beker winnen."

De Europa League is elke wedstrijddag te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Europa League terugkijken bij Gids.tv.

Daniel Crowley: "Interesse van PSV, Feyenoord en Ajax" Willem II-voetballer Daniel Crowley heeft in een interview laten weten dat zowel PSV, Feyenoord en Ajax de speler volgen. Dat liet Crowley weten in een gesprek met VTBL-verslaggever Bart Nolles. Crowley speelt momenteel bij Willem II, maar kwam in het verleden uit voor Arsenal. In aanloop naar de Europa League-wedstrijd tussen Arsenal en Napoli zocht Nolles de middenvelder op en deed zijn uitspraak in een gesprek met hem. Bekijk hierboven de beelden. Lees ook: Europa League live op tv en via een livestream Crowley liet tevens weten dat de bondscoach van het Ierse elftal, Mick McCarthy, naar de bekerfinale tussen Willem II en Ajax komt om Crowley aan het werk te zien. Een goed teken, aldus de voetballer, al richt hij zich alleen op de wedstrijd zelf: "Het belangrijkste is dat we die beker winnen." De Europa League is elke wedstrijddag te zien bij RTL 7. Je kunt elke aflevering van de Europa League terugkijken bij Gids.tv. Alfons Groenendijk over handgranaat bij supportershome ADO: "Bedenkelijk" Bekijk deze video » Jan Boskamp: 'Ajax krijgt het stuk lastiger in de return' Bekijk deze video »
Sport :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Daniel Crowley: "Interesse van PSV, Feyenoord en Ajax" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, PSV, Ajax, willem ii, Feyenoord, live, interview, uitspraak, bekerfinale, beker, europa league, arsenal, napoli, voetballer, bondscoach, tv-programma, verslaggever, middenvelder, video, rtl, europa, livestream, werk, rtl 7, gesprek, terugkijken, live op tv, bart nolles, vtbl

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.