Bas Nijhuis vond scheidsrechter Nederland - Argentinië niet goed: '19 kaarten, kom op'

Bas Nijhuis vond scheidsrechter Nederland - Argentinië niet goed: '19 kaarten, kom op'

Maandag 12 december 2022 om 09:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Bas Nijhuis is niet bepaald tevreden over de scheidsrechter die Nederland – Argentinië floot. Sterker nog, de Nederlander was behoorlijk geïrriteerd door de ‘scheids’, die bijvoorbeeld Messi geen geel gaf voor hands maar anderen juist massaal kaarten gaf. “Als je 19 kaarten nodig hebt om het te leiden, om het te managen, heb je het gewoon niet goed gedaan. Vanaf het begin van de wedstrijd, je management is gewoon niet goed. 19 kaarten, kom op zeg.”
Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Bas Nijhuis</em> vond scheidsrechter Nederland - Argentinië niet goed: '19 kaarten, kom op' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Bas Nijhuis is niet bepaald tevreden over de scheidsrechter die Nederland – Argentinië floot. Sterker nog, de Nederlander was behoorlijk geïrriteerd door de ‘scheids’, die bijvoorbeeld Messi geen geel gaf voor hands maar anderen juist massaal kaarten gaf. “Als je 19 kaarten nodig hebt om het te leiden, om het te managen, heb je het gewoon niet goed gedaan. Vanaf het begin van de wedstrijd, je management is gewoon niet goed. 19 kaarten, kom op zeg.”Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's