Live stream Argentinië - Kroatië (halve finale WK voetbal)

Live stream Argentinië - Kroatië (halve finale WK voetbal)

Kijk dinsdag 13 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Argentinië - Kroatië via de livestream hierboven.

Zondag spelen Argentinië en Kroatië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Argentinië - Kroatië op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Kroatië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Argentinië - Kroatië is dinsdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Argentinië - Kroatië</em> (halve finale WK voetbal) Kijk dinsdag 13 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Argentinië - Kroatië via de livestream hierboven. Zondag spelen Argentinië en Kroatië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Argentinië - Kroatië op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Kroatië De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Argentinië - Kroatië (halve finale WK voetbal) Bekijk deze video » Argentinië - Kroatië is dinsdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Argentinië - Kroatië (halve finale WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV