BEAU: zo groeide Hakim Ziyech op in Dronten

BEAU: zo groeide Hakim Ziyech op in Dronten

Hakim Ziyech, die momenteel uitkomt voor Marokko op het WK, bracht zijn jeugd door in Dronten. Jaïr Ferwerda toog naar Flevoland en sprak daar onder andere met een oude leraar van de profvoetballer: 'Het was een bedeesd, rustig en serieus jochie', vertelt die.

Eerste voetbalclub
Vervolgens brengt Ferwerda ook nog een bezoek aan de allereerste voetbalclub van Ziyech (Reaal), waar hij met de trotse voorzitter spreekt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

BEAU: zo groeide <em>Hakim Ziyech</em> op in Dronten Hakim Ziyech, die momenteel uitkomt voor Marokko op het WK, bracht zijn jeugd door in Dronten. Jaïr Ferwerda toog naar Flevoland en sprak daar onder andere met een oude leraar van de profvoetballer: 'Het was een bedeesd, rustig en serieus jochie', vertelt die. Eerste voetbalclubVervolgens brengt Ferwerda ook nog een bezoek aan de allereerste voetbalclub van Ziyech (Reaal), waar hij met de trotse voorzitter spreekt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.
TV :
BEAU: zo groeide Hakim Ziyech op in Dronten

Actuele video's

Meer actuele video's