Kijk LIVE: natuurijsmarathon Burgum (Friesland)

Kijk LIVE: natuurijsmarathon Burgum (Friesland)

Woensdagavond vanaf 18:30 wordt de allereerste marathon op natuurijs van deze winter verreden in het Friese Burgum. Als eerste starten de vrouwen: 'Die rijden zeventig rondes van 400 meter. Een uur later gaan de mannen van start. Zij rijden honderd rondes', zo meldt de NOS.

Duizenden schaatsfans worden vanavond bij de ijsbaan verwacht om het spektakel van dichtbij te aanschouwen maar ook via onderstaande livestream van Schaatsen.nl kun je de hele ijsmarathon in Burgum volgen:

Kijk LIVE: natuurijsmarathon Burgum (<em>Friesland</em>) Woensdagavond vanaf 18:30 wordt de allereerste marathon op natuurijs van deze winter verreden in het Friese Burgum. Als eerste starten de vrouwen: 'Die rijden zeventig rondes van 400 meter. Een uur later gaan de mannen van start. Zij rijden honderd rondes', zo meldt de NOS. Duizenden schaatsfans worden vanavond bij de ijsbaan verwacht om het spektakel van dichtbij te aanschouwen maar ook via onderstaande livestream van Schaatsen.nl kun je de hele ijsmarathon in Burgum volgen: Bekijk ook Video: 'Natuurijsmarathon Burgum start om 18:30 uur' Bekijk deze video » Zien: wolf rent door Nijmegen (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: natuurijsmarathon Burgum (Friesland)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV