Tina de Bruin moet finale Het perfecte plaatje verlaten na fotoshoot in natuur

Tina de Bruin moet finale Het perfecte plaatje verlaten na fotoshoot in natuur

Woensdag kon je kijken naar de start van de finale van Het perfecte plaatje. Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom hebben deze eindstrijd bereikt, maar vlak voor de grote finale moest Tina de fotowedstrijd verlaten. De natuur heeft haar genekt, fotografisch gezien zijn zij geen match omdat ze er dan helemaal in op gaat. Tina blikt in de video hieronder terug op haar avontuur.

Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder.

De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Tina de Bruin moet finale <em>Het perfecte plaatje</em> verlaten na fotoshoot in natuur Woensdag kon je kijken naar de start van de finale van Het perfecte plaatje. Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom hebben deze eindstrijd bereikt, maar vlak voor de grote finale moest Tina de fotowedstrijd verlaten. De natuur heeft haar genekt, fotografisch gezien zijn zij geen match omdat ze er dan helemaal in op gaat. Tina blikt in de video hieronder terug op haar avontuur. Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Stem op Tina de Bruins 'kerststressfoto' voor ‘Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs’ (video) Bekijk deze video » Het perfecte plaatje: finalisten proberen het Noorderlicht vast te leggen Bekijk deze video »
TV :
Tina de Bruin moet finale Het perfecte plaatje verlaten na fotoshoot in natuur

Actuele video's

Meer actuele video's