Zien: kerstwens Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in kerstoutfit

Zien: kerstwens Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in kerstoutfit

Thursday 15 December 2022 om 10:42

Het einde van het jaar komt eraan, en dat betekent dat er weer mooie kerstwensen worden verstuurd. In een korte video wensen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee iedereen hele fijne feestdagen. De heren van De Oranjewinter en Vandaag Inside hebben voor deze gelegenheid zelfs een kersttrui aangetrokken, alleen lijkt het erop dat de sneeuw wel erg heftig is voor met name Wilfred…

Bekijk de video met Johan, René en Wilfred inclusief kersttruien hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>kerstwens</em> Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in kerstoutfit Het einde van het jaar komt eraan, en dat betekent dat er weer mooie kerstwensen worden verstuurd. In een korte video wensen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee iedereen hele fijne feestdagen. De heren van De Oranjewinter en Vandaag Inside hebben voor deze gelegenheid zelfs een kersttrui aangetrokken, alleen lijkt het erop dat de sneeuw wel erg heftig is voor met name Wilfred… Bekijk de video met Johan, René en Wilfred inclusief kersttruien hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Derksen in De Oranjewinter over Amrabat: "Ik denk dat zelfs Engelse clubs hem erbij willen hebben" Bekijk deze video » Noa en Valentijn missen elkaar, Derksen vraagt: "Moeten we de tissues erbij halen?" (De Oranjewinter) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's