Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak

Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak

Thursday 15 December 2022 om 10:54

In Sterren op het doek vertelt Sinan Can over een levensgevaarlijke situatie waarin hij zich bevond. Voor zijn programma’s zoekt de presentator onveilige gebieden op, zoals Irak. Daar was hij getuige van een bomaanslag waarbij dertig doden en negentig gewonden vielen. “Ik was voor het eerst echt bang gewoon ook. En in shocktoestand, dat ik echt dacht: waar ben ik in terechtgekomen?

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak In Sterren op het doek vertelt Sinan Can over een levensgevaarlijke situatie waarin hij zich bevond. Voor zijn programma’s zoekt de presentator onveilige gebieden op, zoals Irak. Daar was hij getuige van een bomaanslag waarbij dertig doden en negentig gewonden vielen. “Ik was voor het eerst echt bang gewoon ook. En in shocktoestand, dat ik echt dacht: waar ben ik in terechtgekomen? Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Bekijk deze video » Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's