Radio 2-dj Morad mag Top 2000 afsluiten met 'Bohemian Rhapsody' van Queen (RTL Boulevard)

Radio 2-dj Morad mag Top 2000 afsluiten met 'Bohemian Rhapsody' van Queen (RTL Boulevard)

Thursday 15 December 2022 om 20:01

Radio 2-dj <em>Morad</em> mag <em>Top 2000</em> afsluiten met 'Bohemian Rhapsody' van <em>Queen</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Vanaf eerste kerstdag kunnen we weer luisteren naar de 'Top 2000' op radio 2. Deze 'lijst der lijsten' is vandaag bekendgemaakt en voor de 19e keer staat Queens 'Bohemian Rhapsody' op nummer 1. In RTL Boulevard is radio 2-dj Morad El Ouakili te gast, hij mag namelijk voor het eerst de lijst afsluiten. Nederlands productHij vertelt dat het Nederlands product goed vertegenwoordigd is. De Golden Earring staat er maar liefst met 16 songs in. Ook de band BLØF heeft hoge noteringen. Volgens Morad is 'Dit is een noodgeval' van Goldband één van de nieuwe binnenkomers waarop jongeren massaal hebben gestemd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Radio 2-dj Morad mag Top 2000 afsluiten met 'Bohemian Rhapsody' van Queen (RTL Boulevard)

Vanaf eerste kerstdag kunnen we weer luisteren naar de 'Top 2000' op radio 2. Deze 'lijst der lijsten' is vandaag bekendgemaakt en voor de 19e keer staat Queens 'Bohemian Rhapsody' op nummer 1. In RTL Boulevard is radio 2-dj Morad El Ouakili te gast, hij mag namelijk voor het eerst de lijst afsluiten.

Nederlands product
Hij vertelt dat het Nederlands product goed vertegenwoordigd is. De Golden Earring staat er maar liefst met 16 songs in. Ook de band BLØF heeft hoge noteringen. Volgens Morad is 'Dit is een noodgeval' van Goldband één van de nieuwe binnenkomers waarop jongeren massaal hebben gestemd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's