The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag staat er weer een nieuwe aflevering van The Masked Singer op het programma. De halve finale van het programma betekent ook de start van de sing-offs en de super sing-off, waarbij de eerste plekken voor de finale kunnen worden bereikt. Alle fragmenten uit deze uitzending The Masked Singer gemist? De Panda schittert met Don't Speak (video) Bekijk deze video » Video: de Ridder maakt indruk met optreden in The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: zit Wolter Kroes achter het masker van de Kikker? (video) Bekijk deze video » Video: de Pinguin zingt een echte klassieker in halve finale The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: speciaal duo-optreden van Ster en Saturnus maakt indruk (video) Bekijk deze video » Video: de Olifant blaast panelleden omver met optreden in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » SPOILER: onthulling Ster en Saturnus in halve finale The Masked Singer (video) Bekijk deze video » ZIEN: de Ridder verlaat The Masked Singer en onthult zichzelf (video) Bekijk deze video » Vorige weekVorige week namen we afscheid van de Zeemeermin, waardoor er nog zes 'singers' in de race zijn. Drie gaan er deze aflevering direct door naar de finale, drie mogen in de super sing-off nog strijden om één plek. Over The Masked SingerThe Masked Singer is een zangcompetitie waarin de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal staat. Panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Bekijk ook SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Zeemeermin in The Masked Singer 2022 Bekijk deze video » Zien! Shownieuws: een kijkje onder een Masked Singers pak (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 16 december 2022 om 22:00

Vrijdag staat er weer een nieuwe aflevering van The Masked Singer op het programma. De halve finale van het programma betekent ook de start van de sing-offs en de super sing-off, waarbij de eerste plekken voor de finale kunnen worden bereikt.

Vorige week
Vorige week namen we afscheid van de Zeemeermin, waardoor er nog zes 'singers' in de race zijn. Drie gaan er deze aflevering direct door naar de finale, drie mogen in de super sing-off nog strijden om één plek.

Over The Masked Singer
The Masked Singer is een zangcompetitie waarin de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal staat. Panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Masked Singer

Actuele video's

Meer actuele video's