Michael van Gerwen oppermachtig tegen Michael Smith in Premier League Darts

Michael van Gerwen oppermachtig tegen Michael Smith in Premier League Darts

Michael van Gerwen oppermachtig tegen Michael Smith in Premier League Darts In de elfde speelronde van de Premier League Darts heeft Michael van Gerwen overtuigend gewonnen van Michael Smith. De Nederlander won met 8-3 van Smith en blijft zo dus in het spoor van koploper Rob Cross. Van Gerwen begon de wedstrijd furieus. Mede dankzij een 122-finish 'met de bull' liep de Nederlander uit naar 4-0 en 6-1. De daaropvolgende twee legs waren voor Smith, maar Van Gerwen maakte het vervolgens snel af en won met 8-3. Het gemiddelde van Van Gerwen lag op een indrukwekkende 109,11; het percentage uitgegooide dubbels lag op 61,54. Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv Met de zege blijft Van Gerwen in het spoor van Rob Cross. De Engelsman won eerder op de avond met 8-5 van Peter Wright, die het heel lastig gaat krijgen om nog bij de eerste vier te eindigen; de plekken die recht geven op de halve finales van de Premier League. Darter Gerwyn Price boekte eveneens een zege; Hij won met 8-5 van Mensur Suljovic. James Wade en Daryl Gurney speelden gelijk: 7-7. RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kan elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv. Premier League Darts in Ahoy Rotterdam: Michael van Gerwen herovert koppositie Bekijk deze video » Manager Raymond van Barneveld spreekt definitief stoppen van 'Barney' tegen Bekijk deze video »
Sport :
Michael van Gerwen oppermachtig tegen Michael Smith in Premier League Darts

In de elfde speelronde van de Premier League Darts heeft Michael van Gerwen overtuigend gewonnen van Michael Smith. De Nederlander won met 8-3 van Smith en blijft zo dus in het spoor van koploper Rob Cross.

Van Gerwen begon de wedstrijd furieus. Mede dankzij een 122-finish 'met de bull' liep de Nederlander uit naar 4-0 en 6-1. De daaropvolgende twee legs waren voor Smith, maar Van Gerwen maakte het vervolgens snel af en won met 8-3. Het gemiddelde van Van Gerwen lag op een indrukwekkende 109,11; het percentage uitgegooide dubbels lag op 61,54.

Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv

Met de zege blijft Van Gerwen in het spoor van Rob Cross. De Engelsman won eerder op de avond met 8-5 van Peter Wright, die het heel lastig gaat krijgen om nog bij de eerste vier te eindigen; de plekken die recht geven op de halve finales van de Premier League. Darter Gerwyn Price boekte eveneens een zege; Hij won met 8-5 van Mensur Suljovic. James Wade en Daryl Gurney speelden gelijk: 7-7.

RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kan elke aflevering van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen oppermachtig tegen Michael Smith in Premier League Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV