Dolly Dots, Sisters on Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dolly Dots, Sisters on Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dolly Dots, Sisters on Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is 2009. De dames van de Dolly Dots worden opgeschrikt met het nieuws van het overlijden van Ria Brieffies. Ze beloven nooit meer op tournee te gaan. Die belofte duurde vijftien jaar. In Dolly Dots, Sisters on Tour is dat proces te zien. TheatertourHet bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom gaan de dames vijftien jaar na hun reünieconcert gingen ze de bühne weer op voor een theatertour. Filmmakers Nada van Nie en Hadewijch van Velzen volgden de Dolly Dots op de voet tijdens de voorbereidingen van hun reünietour. Bijzondere bandDe documentaire vertelt het verhaal over hoe het ooit begon en over de bijzondere band die de zangeressen hebben. Drie extra afleveringen zijn op 17 december (dezelfde dag dus) te zien op NPO Start.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 17 December 2022 om 23:29

Het is 2009. De dames van de Dolly Dots worden opgeschrikt met het nieuws van het overlijden van Ria Brieffies. Ze beloven nooit meer op tournee te gaan. Die belofte duurde vijftien jaar. In Dolly Dots, Sisters on Tour is dat proces te zien.

Theatertour
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom gaan de dames vijftien jaar na hun reünieconcert gingen ze de bühne weer op voor een theatertour. Filmmakers Nada van Nie en Hadewijch van Velzen volgden de Dolly Dots op de voet tijdens de voorbereidingen van hun reünietour.

Bijzondere band
De documentaire vertelt het verhaal over hoe het ooit begon en over de bijzondere band die de zangeressen hebben. Drie extra afleveringen zijn op 17 december (dezelfde dag dus) te zien op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's