Sterren op het Doek met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Annechien Steenhuizen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag is het tijd voor de laatste aflevering van Sterren op het doek, het programma van Eus Akyol. In de laatste aflevering is Annechien Steenhuizen, presentator van het NOS Journaal. Hoe bevallen haar schilderijen? Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren op het doek: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren Bekijk deze video » Acht uurTien jaar geleden, op haar 35e, werd Annechien Steenhuizen het nieuwe vaste gezicht van het NOS Achtuurjournaal. Ze wordt ontvangen door Özcan in de Domkerk in Utrecht, waar zij in de buurt opgroeide en zich nog altijd thuisvoelt. PersoonlijkVoor haar werk als journalist en nieuwslezer probeert Annechien altijd een neutrale positie in te nemen, maar voor de kunstenaars doet Özcan Akyol extra zijn best om te kijken of Annechien iets meer het achterste van haar tong kan laten zien. Hoe persoonlijker het interview, hoe beter het portret. Bekijk ook Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Bekijk deze video » Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zaterdag is het tijd voor de laatste aflevering van Sterren op het doek, het programma van Eus Akyol. In de laatste aflevering is Annechien Steenhuizen, presentator van het NOS Journaal. Hoe bevallen haar schilderijen?

Acht uur
Tien jaar geleden, op haar 35e, werd Annechien Steenhuizen het nieuwe vaste gezicht van het NOS Achtuurjournaal. Ze wordt ontvangen door Özcan in de Domkerk in Utrecht, waar zij in de buurt opgroeide en zich nog altijd thuisvoelt.

Persoonlijk
Voor haar werk als journalist en nieuwslezer probeert Annechien altijd een neutrale positie in te nemen, maar voor de kunstenaars doet Özcan Akyol extra zijn best om te kijken of Annechien iets meer het achterste van haar tong kan laten zien. Hoe persoonlijker het interview, hoe beter het portret.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's