Bondscoach Deschamps verwacht Messi-gekte tijdens WK-finale: 'Wij tegen de rest van de wereld'

Bondscoach Deschamps verwacht Messi-gekte tijdens WK-finale: 'Wij tegen de rest van de wereld'

<em>Bondscoach Deschamps</em> verwacht <em>Messi-gekte</em> tijdens <em>WK-finale</em>: 'Wij tegen de rest van de wereld' Zondagmiddag staat de WK voetbal finale tussen Argentinië en Frankrijk op het programma. De Fransen zijn nog altijd in de race om hun titel te verlengen, maar daarvoor zullen ze wel voorbij de beste speler van het toernooi moeten. Bondscoach Didier Deschamps verwacht een Messi-mania tijdens de finale: "Wij tegen de rest van de wereld." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Samenvatting Frankrijk - Marokko (halve finale WK voetbal) Bekijk deze video » Beau: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zondagmiddag staat de WK voetbal finale tussen Argentinië en Frankrijk op het programma. De Fransen zijn nog altijd in de race om hun titel te verlengen, maar daarvoor zullen ze wel voorbij de beste speler van het toernooi moeten. Bondscoach Didier Deschamps verwacht een Messi-mania tijdens de finale: "Wij tegen de rest van de wereld."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's