Hart van Nederland gemist? Fietser in Brielle doodgevroren na val in sloot

Hart van Nederland gemist? Fietser in Brielle doodgevroren na val in sloot

Zaterdag 17 december 2022 om 16:28

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Fietser in <em>Brielle</em> doodgevroren na val in sloot Een man is zaterdagochtend om het leven gekomen nadat hij met zijn fiets in een sloot aan de Hossenbosdijk in Brielle was terechtgekomen. Waarschijnlijk is de man gevallen en in het ijskoude water doodgevroren. De politie weet niet met zekerheid of de man door de gladheid in het water was beland. De dijk is afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: wolf rent achter fietser aan op Hoge Veluwe (video) Bekijk deze video » Video: fietser raakt ernstig gewond na val van opengaande brug Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is zaterdagochtend om het leven gekomen nadat hij met zijn fiets in een sloot aan de Hossenbosdijk in Brielle was terechtgekomen. Waarschijnlijk is de man gevallen en in het ijskoude water doodgevroren. De politie weet niet met zekerheid of de man door de gladheid in het water was beland. De dijk is afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's