Zien: Automobilist in Culemborg botst frontaal op ambulance en overlijdt

Zien: Automobilist in Culemborg botst frontaal op ambulance en overlijdt

Zaterdag 17 december 2022 om 16:39

Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een ambulance is de automobilist om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Provincialeweg in Culemborg.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Automobilist in <em>Culemborg</em> botst frontaal op ambulance en <em>overlijdt</em> Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een ambulance is de automobilist om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Provincialeweg in Culemborg. Tekst gaat verder onder de video. Frontale botsingRond 13:00 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de hulpdiensten, maar de hulp kwam te laat voor de automobilist. Hij overleed ter plekke. De twee ambulancemedewerkers raakten lichtgewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Minderjarige rijdt samen met moeder tegen een huis (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: 75-jarige vrouw omgekomen door aanrijding in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :

Frontale botsing
Rond 13:00 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de hulpdiensten, maar de hulp kwam te laat voor de automobilist. Hij overleed ter plekke. De twee ambulancemedewerkers raakten lichtgewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's