De Oranjewinter gemist? Johan Derksen ontmoet nieuwe Duitse schoonzoon

De Oranjewinter gemist? Johan Derksen ontmoet nieuwe Duitse schoonzoon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen vertelt in De Oranjewinter dat hij de nieuwe vriend van zijn dochter deze week heeft zou gaan ontmoeten, maar helaas is dat anders gelopen dan Derksen gehoopt had.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> ontmoet nieuwe Duitse <em>schoonzoon</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt in De Oranjewinter dat hij de nieuwe vriend van zijn dochter deze week heeft zou gaan ontmoeten, maar helaas is dat anders gelopen dan Derksen gehoopt had. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe vriendDe dochter van Johan woont in London dus de twee hadden de ontmoeting al ver van tevoren afgesproken. Johan stond keurig te wachten op de afgesproken locatie in Amsterdam, alleen had hij zich vergist in de datum. "Wij zitten in Zurich. Het was volgende week zaterdag," aldus de dochter van Johan Derksen. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuwe vriend
De dochter van Johan woont in London dus de twee hadden de ontmoeting al ver van tevoren afgesproken. Johan stond keurig te wachten op de afgesproken locatie in Amsterdam, alleen had hij zich vergist in de datum. "Wij zitten in Zurich. Het was volgende week zaterdag," aldus de dochter van Johan Derksen.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's