De Oranjewinter gemist? George Best de enige voetballer met speelstijl Lionel Messi

De Oranjewinter gemist? George Best de enige voetballer met speelstijl Lionel Messi

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>George Best</em> de enige voetballer met speelstijl <em>Lionel Messi</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lionel Messi speelt to nu een geweldig WK met Argentinië. De 35-jarige voetballer van Paris Saint-Germain kan zondag voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen worden, een van de weinig prijzen die nog ontbreekt in de prijzenkast van Messi. René van der Gijp vertelt in De Oranjewinter dat George Best de enige voetballer is die qua voetbalstijl in de buurt komt bij de Argentijn. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lionel Messi speelt to nu een geweldig WK met Argentinië. De 35-jarige voetballer van Paris Saint-Germain kan zondag voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen worden, een van de weinig prijzen die nog ontbreekt in de prijzenkast van Messi. René van der Gijp vertelt in De Oranjewinter dat George Best de enige voetballer is die qua voetbalstijl in de buurt komt bij de Argentijn.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV