Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag start het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. In het tiende seizoen van het programma, dat uit Engeland is overgenomen, zien we André van Duin en de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer terug en maken we kennis met tien nieuwe bakkers. Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland Bakt: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers Bekijk deze video » Eerste afleveringHet thema van de eerste aflevering is 'tienjarig jubileum'. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de 'leadertaart'. MartineNatuurlijk mag in het jubileumseizoen oud-presentatrice Martine Bijl niet ontbreken. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. De bakkers sluiten de aflevering feestelijk af met een heus tien jaar Heel Holland Bakt 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker? Bekijk ook Janny van der Heijden over nieuw seizoen Heel Holland Bakt: 'Onverwachte wendingen' Bekijk deze video » Eerste beelden van jubileumseizoen Heel Holland Bakt, vanaf 18 december op NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 18 December 2022 om 21:30

Zondag start het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. In het tiende seizoen van het programma, dat uit Engeland is overgenomen, zien we André van Duin en de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer terug en maken we kennis met tien nieuwe bakkers.

Eerste aflevering
Het thema van de eerste aflevering is 'tienjarig jubileum'. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de 'leadertaart'.

Martine
Natuurlijk mag in het jubileumseizoen oud-presentatrice Martine Bijl niet ontbreken. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. De bakkers sluiten de aflevering feestelijk af met een heus tien jaar Heel Holland Bakt 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's