Symphonica in Rosso - Dolly Dots gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Symphonica in Rosso - Dolly Dots gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Symphonica in Rosso - Dolly Dots gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is dit weekend Dolly Dots weekend bij Omroep MAX op NPO 1. Na een documentaire is er zondag ook het concert waar de documentaire op gebaseerd is. In een roodgekleurd Ziggo Dome nemen de Dolly Dots afscheid van het publiek, want dit is hun allerlaatste show, de grande finale. Grote hitsMet hun band, onder leiding van Sven Figee en met versterking van The European Pop Orchestra onder leiding van Guido Dieteren, worden de hits waaronder 'Love me just a little bit more', 'She's a liar', 'Do wah diddy diddy', 'Radio' en 'Don't give up' nog één keer live gespeeld. DocumentaireOp zaterdag wordt er een documentaire uitgezonden over de Dolly Dots, waarin de reünie die in de Ziggo Dome uitgebreid wordt gedocumenteerd door Nada van Nie en Hadewijch van Velzen. Je kunt de volledige muziekdocu Dolly Dots, Sisters on Tour terugkijken via Gids.tv.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 18 December 2022 om 23:06

Het is dit weekend Dolly Dots weekend bij Omroep MAX op NPO 1. Na een documentaire is er zondag ook het concert waar de documentaire op gebaseerd is. In een roodgekleurd Ziggo Dome nemen de Dolly Dots afscheid van het publiek, want dit is hun allerlaatste show, de grande finale.

Grote hits
Met hun band, onder leiding van Sven Figee en met versterking van The European Pop Orchestra onder leiding van Guido Dieteren, worden de hits waaronder 'Love me just a little bit more', 'She's a liar', 'Do wah diddy diddy', 'Radio' en 'Don't give up' nog één keer live gespeeld.

Documentaire
Op zaterdag wordt er een documentaire uitgezonden over de Dolly Dots, waarin de reünie die in de Ziggo Dome uitgebreid wordt gedocumenteerd door Nada van Nie en Hadewijch van Velzen. Je kunt de volledige muziekdocu Dolly Dots, Sisters on Tour terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's