Video: Job Knoester en Raymond Mens bestoken elkaar met complimenten

Video: Job Knoester en Raymond Mens bestoken elkaar met complimenten

Zondag 18 december 2022 om 12:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Job Knoester</em> en <em>Raymond Mens</em> bestoken elkaar met complimenten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Zowel Job Knoester als Raymond Mens waren zaterdagavond te gast bij De Oranjewinter. Na afloop van de uitzending praten de twee nog wat na in de Wandelgangen. Wat Wilfred Genee opvalt is dat beide heren elkaar bestoken met complimenten. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Zowel Job Knoester als Raymond Mens waren zaterdagavond te gast bij De Oranjewinter. Na afloop van de uitzending praten de twee nog wat na in de Wandelgangen. Wat Wilfred Genee opvalt is dat beide heren elkaar bestoken met complimenten.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's