Hart van Nederland gemist? Neergeschoten man in woning Den Bosch gevonden

Hart van Nederland gemist? Neergeschoten man in woning Den Bosch gevonden

In een woning aan de Topaas in 's-Hertogenbosch is een man met een schotwond aangetroffen, laat de politie in de nacht van zaterdag op zondag weten. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Hart van Nederland gemist? <em>Neergeschoten man</em> in woning <em>Den Bosch</em> gevonden In een woning aan de Topaas in 's-Hertogenbosch is een man met een schotwond aangetroffen, laat de politie in de nacht van zaterdag op zondag weten. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Veel onduidelijkheidVolgens de politie is nog veel onduidelijk. Een van de vraagtekens is hoe de man het schotwond heeft opgelopen, dat is nog niet duidelijk. De politie gaat ervan uit dat er sprake is geweest van een schietpartij. Het slachtoffer heeft zelf de hulpdiensten gebeld. Bij aankomst bleek het slachtoffer nog aanspreekbaar te zijn. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Zes gewonden na botsing met stadsbus en bushalte in centrum Den Bosch Bekijk deze video » Video: grote ravage in Den Bosch na explosie bij een woonhuis (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel onduidelijkheid
Volgens de politie is nog veel onduidelijk. Een van de vraagtekens is hoe de man het schotwond heeft opgelopen, dat is nog niet duidelijk. De politie gaat ervan uit dat er sprake is geweest van een schietpartij. Het slachtoffer heeft zelf de hulpdiensten gebeld. Bij aankomst bleek het slachtoffer nog aanspreekbaar te zijn.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's