Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht

Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht

Zondag 18 december 2022 om 14:42

Een 24-jarige man is zaterdagavond ernstig gewond geraakt op de Boerhaavestraat in Ridderkerk nadat vuurwerk in zijn gezicht ontplofte. Hij is op straat gereanimeerd, maar een paar uur later in het ziekenhuis alsnog overleden. Dat meldt de politie zondag.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>24-jarige man</em> uit <em>Ridderkerk</em> overleden na <em>ontploffing vuurwerk</em> in gezicht Een 24-jarige man is zaterdagavond ernstig gewond geraakt op de Boerhaavestraat in Ridderkerk nadat vuurwerk in zijn gezicht ontplofte. Hij is op straat gereanimeerd, maar een paar uur later in het ziekenhuis alsnog overleden. Dat meldt de politie zondag. Tekst gaat verder onder de video. AanhoudingEen 29-jarige man uit Alblasserdam is aangehouden voor betrokkenheid. Volgens de politie was hij in het bezit van meer zwaar vuurwerk. Toen de hulpdiensten bij het slachtoffer aankwamen, stond de 29-jarige man nog bij het slachtoffer. De agenten hebben hem aangehouden omdat ze hem verdenken van het afsteken van het vuurwerk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ME'ers over zwaar vuurwerk tijdens voetbalwedstrijden: "Tinnitus opgelopen" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: negenjarig kind zwaargewond door vuurwerk in Oss (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Aanhouding
Een 29-jarige man uit Alblasserdam is aangehouden voor betrokkenheid. Volgens de politie was hij in het bezit van meer zwaar vuurwerk. Toen de hulpdiensten bij het slachtoffer aankwamen, stond de 29-jarige man nog bij het slachtoffer. De agenten hebben hem aangehouden omdat ze hem verdenken van het afsteken van het vuurwerk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's