Frank Dane op Missie 538 bij Jorien en dochtertje Kiki die kanker heeft (video)

Frank Dane op Missie 538 bij Jorien en dochtertje Kiki die kanker heeft (video)

Frank Dane gaat in het kader van de Missie 538 bij moeder Jorien en dochter Kiki op bezoek in het Prinses Máxima Centrum. Kiki kreeg ruim een jaar geleden de diagnose 'neuroblastoom', stage vier met uitzaaiingen. De diagnose kwam nadat Kiki al een tijdlang heel veel pijn en ellende had gehad.

Kanker
Kiki is inmiddels drie jaar oud en heeft nog geen besef wat er precies aan de hand is met haar. Jorien vertelt dat pas bij aanvang van de behandeling tot haar en partner doordrong: "Jeetje we zitten hier omdat ons tweejarige kind kanker heeft, dat hoort niet!"

Bekijk de video met het indrukwekkende verhaal van Jorien en Kiki hieronder.

<em>Frank Dane</em> op <em>Missie 538</em> bij Jorien en dochtertje Kiki die kanker heeft (video) Frank Dane gaat in het kader van de Missie 538 bij moeder Jorien en dochter Kiki op bezoek in het Prinses Máxima Centrum. Kiki kreeg ruim een jaar geleden de diagnose 'neuroblastoom', stage vier met uitzaaiingen. De diagnose kwam nadat Kiki al een tijdlang heel veel pijn en ellende had gehad. KankerKiki is inmiddels drie jaar oud en heeft nog geen besef wat er precies aan de hand is met haar. Jorien vertelt dat pas bij aanvang van de behandeling tot haar en partner doordrong: "Jeetje we zitten hier omdat ons tweejarige kind kanker heeft, dat hoort niet!" Bekijk de video met het indrukwekkende verhaal van Jorien en Kiki hieronder. Bekijk ook Radio 538: waarom kan Frank Dane geen korte broek dragen tijdens Missie 538? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV