Live stream Argentinië - Frankrijk (finale WK voetbal)

Live stream Argentinië - Frankrijk (finale WK voetbal)

Kijk zondag 18 december vanaf 16.00 uur LIVE naar de WK finale Argentinië - Frankrijk via de livestream hierboven.

Zondag spelen Argentinië en Frankrijk tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Argentinië - Frankrijk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Argentinië - Frankrijk is dag vanaf 17.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Argentinië - Frankrijk</em> (finale WK voetbal) Kijk zondag 18 december vanaf 16.00 uur LIVE naar de WK finale Argentinië - Frankrijk via de livestream hierboven. Zondag spelen Argentinië en Frankrijk tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Argentinië - Frankrijk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Frankrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Argentinië - Frankrijk (finale WK voetbal) Bekijk deze video » Argentinië - Frankrijk is dag vanaf 17.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Argentinië - Frankrijk (finale WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV