Marcel van Roosmalen blij dat hij van Qatar en De Oranjewinter af is (video)

Marcel van Roosmalen blij dat hij van Qatar en De Oranjewinter af is (video)

Nu De Oranjewinter ten einde is betekent dat ook dat we Marcel van Roosmalen moeten gaan missen met zijn column Roepende in de woestijn. Die vindt het echter prima dat het programma ten einde is: 'Ik ben daar heel erg blij om, eindelijk.' Ook is hij meer dan blij dat we het nu niet meer over Qatar hoeven hebben.

Hieronder zie je een fragment van de laatste uitzending van De Oranjewinter. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen blij dat hij van Qatar en <em>De Oranjewinter</em> af is (video) Nu De Oranjewinter ten einde is betekent dat ook dat we Marcel van Roosmalen moeten gaan missen met zijn column Roepende in de woestijn. Die vindt het echter prima dat het programma ten einde is: 'Ik ben daar heel erg blij om, eindelijk.' Ook is hij meer dan blij dat we het nu niet meer over Qatar hoeven hebben. Hieronder zie je een fragment van de laatste uitzending van De Oranjewinter. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's