OLVG - Ziekenhuis met een hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

OLVG - Ziekenhuis met een hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

OLVG - Ziekenhuis met een hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending Twee jaar lang filmden de gelauwerde documentairemaker Coen Verbraak en zijn teams in het OLVG, hét stadsziekenhuis van Amsterdam, vóór en tijdens corona, in het voetspoor van artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers. Vanaf maandag is de serie dagelijks te zien op NPO 2. Van zwerver tot eliteZwervers en drugsverslaafden, maar ook grachtengordel-elite en toeristen van overal ter wereld: in het OLVG komt de hele multiculturele samenleving van Amsterdam bij elkaar. Of zoals één van de OLVG-medewerkers het in de serie verwoordt: ‘Het is een geweldig stadsziekenhuis, middenin een bruisende stad, met een diversiteit die me elke dag weer verrast.’ KraamafdelingPer jaar worden in het OLVG, verdeeld over twee vestigingen, meer dan 500.000 patiënten behandeld. De spoedeisende hulp van het OLVG behoort tot de grootste van Nederland. Net als de kraamafdeling, waar ieder jaar 5.000 baby’s worden geboren. Bekijk ook Actrice Margôt Ros vertelt in Op1 openhartig over hersenschade na harde klap Bekijk deze video » Coen Verbraak in Op1 over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’ Bekijk deze video »
Uitzending :
OLVG - Ziekenhuis met een hart gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 19 december 2022 om 21:30

Twee jaar lang filmden de gelauwerde documentairemaker Coen Verbraak en zijn teams in het OLVG, hét stadsziekenhuis van Amsterdam, vóór en tijdens corona, in het voetspoor van artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers. Vanaf maandag is de serie dagelijks te zien op NPO 2.

Van zwerver tot elite
Zwervers en drugsverslaafden, maar ook grachtengordel-elite en toeristen van overal ter wereld: in het OLVG komt de hele multiculturele samenleving van Amsterdam bij elkaar. Of zoals één van de OLVG-medewerkers het in de serie verwoordt: ‘Het is een geweldig stadsziekenhuis, middenin een bruisende stad, met een diversiteit die me elke dag weer verrast.’

Kraamafdeling
Per jaar worden in het OLVG, verdeeld over twee vestigingen, meer dan 500.000 patiënten behandeld. De spoedeisende hulp van het OLVG behoort tot de grootste van Nederland. Net als de kraamafdeling, waar ieder jaar 5.000 baby’s worden geboren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van OLVG: ziekenhuis met een hart

Actuele video's

Meer actuele video's