Kelder & Klöpping gemist? Het Huis van de Toekomst van Chriet Titulaer

Kelder & Klöpping gemist? Het Huis van de Toekomst van Chriet Titulaer

Kelder & Klöpping gemist? Het Huis van de Toekomst van Chriet Titulaer In het nieuwe programma Kelder & Klöpping probeert Jort Kelder een geschiedenislesje te vertellen aan Alexander Klöpping. We schrijven 1989, en de iconische Chriet Titulaer bezat toen al het huis van de toekomst. Kelder & Klöpping is elke woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Kelder & Klöpping terugkijken bij Gids.tv. Waar de techniek al niet goed voor is: Jort Kelder zit op Tinder Bekijk deze video »
TV

In het nieuwe programma Kelder & Klöpping probeert Jort Kelder een geschiedenislesje te vertellen aan Alexander Klöpping. We schrijven 1989, en de iconische Chriet Titulaer bezat toen al het huis van de toekomst.

Kelder & Klöpping is elke woensdag om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Kelder & Klöpping terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kelder & Klöpping gemist? Het Huis van de Toekomst van Chriet Titulaer of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.