Vieren Willem-Alexander, Máxima & de prinsessen Kerst in Nederland of gaan ze weg? (Shownieuws)

Vieren Willem-Alexander, Máxima & de prinsessen Kerst in Nederland of gaan ze weg? (Shownieuws)

Kerst komt eraan en dat geldt natuurlijk ook voor onze Koninklijke familie. Hoe gaan zij de kerstdagen doorbrengen? Sandra Schuurhof: 'We weten er niet veel vanaf, dat vinden ze privé. Af en toe publiceren ze wel een fotootje.'

'Ze beginnen in Nederland'
Ze zijn ieder geval wel bij allemaal elkaar: 'Beatrix er natuurlijk ook bij. Soms ook in het buitenland maar meestal beginnen ze in Nederland en dan na de Kerst vertrekken ze nog even'', aldus de royaltydeskundige.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Vieren Willem-Alexander, <em>Máxima</em> &amp; de prinsessen Kerst in Nederland of gaan ze weg? (<em>Shownieuws</em>) Kerst komt eraan en dat geldt natuurlijk ook voor onze Koninklijke familie. Hoe gaan zij de kerstdagen doorbrengen? Sandra Schuurhof: 'We weten er niet veel vanaf, dat vinden ze privé. Af en toe publiceren ze wel een fotootje.' 'Ze beginnen in Nederland'Ze zijn ieder geval wel bij allemaal elkaar: 'Beatrix er natuurlijk ook bij. Soms ook in het buitenland maar meestal beginnen ze in Nederland en dan na de Kerst vertrekken ze nog even'', aldus de royaltydeskundige. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Johan Derksen nieuwe manager Noa Vahle? 'Ga niet naar Vandaag Inside en talkshows!' Bekijk deze video » Afscheidsconcert De Dijk in Paradiso: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Patty Brard brandt nieuwe coupe Anouk af: 'Net een portobello' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV