Zien: Rico Verhoeven beschuldigd van mishandeling in grappig bedoelde video

Zien: Rico Verhoeven beschuldigd van mishandeling in grappig bedoelde video

Rico Verhoeven heeft zich de woede van veel mensen op de hals gehaald met een grappig bedoelde video. Hij haalt een grap uit met zijn vriendin Naomy als zij op haar telefoon zit. Opeens komt hij met ducttape en plakt hij de telefoon aan haar vast, maar dit gebeurt nogal hardhandig. De reacties zijn daarom niet mals, zo wordt de kickbokser beschuldigd van agressie tegen vrouwen en mishandeling. Al zijn er ook volgers die om de video moeten lachen.

Bekijk de social media-beelden in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> beschuldigd van mishandeling in grappig bedoelde video Rico Verhoeven heeft zich de woede van veel mensen op de hals gehaald met een grappig bedoelde video. Hij haalt een grap uit met zijn vriendin Naomy als zij op haar telefoon zit. Opeens komt hij met ducttape en plakt hij de telefoon aan haar vast, maar dit gebeurt nogal hardhandig. De reacties zijn daarom niet mals, zo wordt de kickbokser beschuldigd van agressie tegen vrouwen en mishandeling. Al zijn er ook volgers die om de video moeten lachen. Bekijk de social media-beelden in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Plazibat over Rico Verhoeven: "Rico Verhoeven, waar ben je? Ik ga je verslaan!" (GLORY) Bekijk deze video » Beau: Jaïr Ferwerda aangepakt door Rico Verhoeven om ‘zure vragen’ op rijkenbeurs Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's