Kijk LIVE naar de finaledag van Serious Request 2022 (Glazen Huis)

Kijk LIVE naar de finaledag van Serious Request 2022 (Glazen Huis)

Kijk op zaterdag 24 december LIVE naar het Glazen Huis in Amersfoort via onderstaande livestream.

Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december gaan drie DJ's van 3FM weer het Glazen Huis in voor 3FM Serious Request. De actie, die Amersfoort als epicentrum heeft, zal ditmaal als goed doel 'Het Vergeten Kind' hebben. Je volgt de hele actie op tv en online.

Serious Request 2022 is van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december te zien. Je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Kijk LIVE naar de finaledag van <em>Serious Request 2022</em> (Glazen Huis) Kijk op zaterdag 24 december LIVE naar het Glazen Huis in Amersfoort via onderstaande livestream. Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december gaan drie DJ's van 3FM weer het Glazen Huis in voor 3FM Serious Request. De actie, die Amersfoort als epicentrum heeft, zal ditmaal als goed doel 'Het Vergeten Kind' hebben. Je volgt de hele actie op tv en online. Serious Request 2022 is van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december te zien. Je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request. Bekijk ook Zie: Dries Roelvink zijn gele zwembroek leverde 1200 euro op Bekijk deze video » Zien! Radio-dj's proppen zich vol voor opsluiting in Glazen Huis (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de finaledag van Serious Request 2022 (Glazen Huis)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV