Expeditie Robinson: Dennis, London en Ferry maken zich op voor de grote finale

Expeditie Robinson: Dennis, London en Ferry maken zich op voor de grote finale

Maandag 19 december 2022 om 14:52

Maandagavond kun je kijken naar de grote finale van Expeditie Robinson 2022. Weerman Dennis Wilt, chef-kok London Loy en langeafstandszwemmer Ferry Weertman hebben de eindstrijd weten te bereiken en zullen in de ultieme proef laten zien wat ze waard zijn. In de eerste beelden is te zien hoe de drie expeditieleden aankijken tegen de finale en kun je alvast een voorproefje zien van het eindspel.

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Dennis, London en Ferry maken zich op voor de grote finale Maandagavond kun je kijken naar de grote finale van Expeditie Robinson 2022. Weerman Dennis Wilt, chef-kok London Loy en langeafstandszwemmer Ferry Weertman hebben de eindstrijd weten te bereiken en zullen in de ultieme proef laten zien wat ze waard zijn. In de eerste beelden is te zien hoe de drie expeditieleden aankijken tegen de finale en kun je alvast een voorproefje zien van het eindspel. Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Niek Roozen in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht' Bekijk deze video » Finalisten Expeditie Robinson bekennen: "Hadden niet verwacht zo ver te komen" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's