Linda Hakeboom ziet ook lichamelijke groei in afleveringen Het Perfecte Plaatje

Linda Hakeboom ziet ook lichamelijke groei in afleveringen Het Perfecte Plaatje

Tuesday 20 December 2022 om 20:40

Geraldine Kemper en Linda Hakeboom kunnen nu wel zeggen dat ze op hoog niveau foto's maken. Na weken oefenen, veel opdrachten en shoots verder, mogen zij zich de finalisten noemen van Het Perfecte Plaatje. Linda ziet niet alleen groei in cameratalent, maar ook op lichamelijk niveau na de loodzware periode waar zij doorheen ging: "Ik zie dat in die afleveringen gebeuren."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Linda Hakeboom</em> ziet ook lichamelijke groei in afleveringen <em>Het Perfecte Plaatje</em> Geraldine Kemper en Linda Hakeboom kunnen nu wel zeggen dat ze op hoog niveau foto's maken. Na weken oefenen, veel opdrachten en shoots verder, mogen zij zich de finalisten noemen van Het Perfecte Plaatje. Linda ziet niet alleen groei in cameratalent, maar ook op lichamelijk niveau na de loodzware periode waar zij doorheen ging: "Ik zie dat in die afleveringen gebeuren." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Linda Hakeboom ziet ook lichamelijke groei in afleveringen Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's