Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend Tim' (video)

Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend Tim' (video)

Noa Vahle, in no-time opgeklommen tot een van de grootste sterren van Talpa dankzij haar WK-bijdrages in De Oranjewinter, is terug in Nederland: 'Ik ben echt sinds gisteren terug, ik ben kapot maar het was fantastisch om erbij te zijn', vertelt ze op Radio 538.

'Opnieuw moeten voorstellen aan vriend'
De grote vraag is natuurlijk: gaan we haar in 2023 ook weer veel op tv zien? 'Ik weet het nog niet zo goed. Januari is rustig.' Eerst gaat de sportverslaggeefster zich in ieder geval richten op haar naasten, tijdens de kerstperiode: 'Ik heb me even opnieuw moeten voorstellen aan mijn vriend, want ik ben vier en een halve week weggeweest. Verder is het heel veel familie altijd bij ons.'

Bekijk de video van Missie 538 met Noa Vahle hieronder

Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend <em>Tim</em>' (video) Noa Vahle, in no-time opgeklommen tot een van de grootste sterren van Talpa dankzij haar WK-bijdrages in De Oranjewinter, is terug in Nederland: 'Ik ben echt sinds gisteren terug, ik ben kapot maar het was fantastisch om erbij te zijn', vertelt ze op Radio 538. 'Opnieuw moeten voorstellen aan vriend'De grote vraag is natuurlijk: gaan we haar in 2023 ook weer veel op tv zien? 'Ik weet het nog niet zo goed. Januari is rustig.' Eerst gaat de sportverslaggeefster zich in ieder geval richten op haar naasten, tijdens de kerstperiode: 'Ik heb me even opnieuw moeten voorstellen aan mijn vriend, want ik ben vier en een halve week weggeweest. Verder is het heel veel familie altijd bij ons.' Bekijk de video van Missie 538 met Noa Vahle hieronder Bekijk ook ZIEN: Noa Vahle sprakeloos na schunnige opmerking René van der Gijp over haar vriendje (De Oranjewinter) Bekijk deze video » Johan Derksen nieuwe manager Noa Vahle? 'Ga niet naar Vandaag Inside en talkshows!' Bekijk deze video »
Show :
Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend Tim' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV