Paragnost Liesbeth van Dijk in De Telegraaf over 2023: "Het gaat sneeuwen!" (video)

Paragnost Liesbeth van Dijk in De Telegraaf over 2023: "Het gaat sneeuwen!" (video)

We staan aan de vooravond van het jaar 2023. Jeroen Holtrop van De Telegraaf is benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Hij vraagt het aan paragnost Liesbeth van Dijk, volgens hem misschien wel de allerleukste vrouw van Nederland.

Paragnost <em>Liesbeth van Dijk</em> in <em>De Telegraaf</em> over 2023: &quot;Het gaat sneeuwen!&quot; (video) We staan aan de vooravond van het jaar 2023. Jeroen Holtrop van De Telegraaf is benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Hij vraagt het aan paragnost Liesbeth van Dijk, volgens hem misschien wel de allerleukste vrouw van Nederland. Glazen bolLiesbeth pakt haar glazen bol, kijkt erin, kijkt omhoog en wat ziet zij? Jeroen vraagt haar wat er met Poetin gaat gebeuren. Gaat hij van het toneel af? En de fusie RTL en Talpa, gaat die er komen? Hoe gaat het succesvolle VI zich ontwikkelen? Liesbeth van Dijk heeft overal antwoord op en doet nog veel meer voorspellingen vol overtuiging. Ze eindigt met: "Het gaat sneeuwen!" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.
Nieuws :
Paragnost Liesbeth van Dijk in De Telegraaf over 2023: "Het gaat sneeuwen!" (video)

Glazen bol
Liesbeth pakt haar glazen bol, kijkt erin, kijkt omhoog en wat ziet zij? Jeroen vraagt haar wat er met Poetin gaat gebeuren. Gaat hij van het toneel af? En de fusie RTL en Talpa, gaat die er komen? Hoe gaat het succesvolle VI zich ontwikkelen? Liesbeth van Dijk heeft overal antwoord op en doet nog veel meer voorspellingen vol overtuiging. Ze eindigt met: "Het gaat sneeuwen!"

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's