Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022

Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022

Woensdag was het tijd voor de grote finale van Het perfecte plaatje van 2022 . Geraldine Kemper en Linda Hakeboom wisten het tot de eindstrijd te schoppen en maakten volgens de juryleden de mooiste foto's. In de finale worden hun laatste kiekjes die ze in IJsland hebben gemaakt beoordeeld en de punten uitgedeeld. Uiteindelijk wordt Linda uitgeroepen tot de winnares en zij krijgt hiermee een unieke expositie.

Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar <em>Het perfecte plaatje 2022</em> Woensdag was het tijd voor de grote finale van Het perfecte plaatje van 2022 . Geraldine Kemper en Linda Hakeboom wisten het tot de eindstrijd te schoppen en maakten volgens de juryleden de mooiste foto's. In de finale worden hun laatste kiekjes die ze in IJsland hebben gemaakt beoordeeld en de punten uitgedeeld. Uiteindelijk wordt Linda uitgeroepen tot de winnares en zij krijgt hiermee een unieke expositie. Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Geraldine Kemper boos in Perfecte Plaatje: 'Waar ben ik nou mee bezig?' Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Linda in de problemen bij 'powervrouw'-opdracht, 'ze wordt opgeroepen' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022

Actuele video's

Meer actuele video's