Coach Vera Pauw beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag (Op1): ‘Ik ben woedend’

Coach Vera Pauw beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag (Op1): ‘Ik ben woedend’

Donderdag 22 december 2022 om 09:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Er is een rapport uitgekomen over misstanden in het Amerikaanse voetbal. Hierin wordt ook de naam van Vera Pauw genoemd, de voetbalcoach wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Zo zou ze obsessief bezig zijn geweest met het eetgedrag en gewicht van de speelsters en ze bespotten om hun gewicht. “Ik ben woedend, ik ben echt woedend”, reageert Pauw. Volgens haar is er niets van waar en was ze nooit bezig met het gewicht van de voetbalsters. “Het slaat werkelijk helemaal nergens op.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Coach Vera Pauw beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag (<em>Op1</em>): ‘Ik ben woedend’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er is een rapport uitgekomen over misstanden in het Amerikaanse voetbal. Hierin wordt ook de naam van Vera Pauw genoemd, de voetbalcoach wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Zo zou ze obsessief bezig zijn geweest met het eetgedrag en gewicht van de speelsters en ze bespotten om hun gewicht. “Ik ben woedend, ik ben echt woedend”, reageert Pauw. Volgens haar is er niets van waar en was ze nooit bezig met het gewicht van de voetbalsters. “Het slaat werkelijk helemaal nergens op.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Coach Vera Pauw beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag (Op1): ‘Ik ben woedend’

Actuele video's

Meer actuele video's