Op1: viroloog Anne Wensing kreeg heftige klachten door long covid

Op1: viroloog Anne Wensing kreeg heftige klachten door long covid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Viroloog hield lange tijd de samenleving op de hoogte van alles wat met corona te maken had, maar zelf werd ze ook getroffen door het coronavirus. Ze was flink ziek maar kreeg vervolgens haar gezondheid niet terug. Door long covid kom Wensing maandenlang haar vaatwasser niet uitruimen, ze had last van hoofdpijn, duizeligheid en kon zich niet concentreren.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: viroloog Anne Wensing kreeg heftige klachten door long covid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Viroloog hield lange tijd de samenleving op de hoogte van alles wat met corona te maken had, maar zelf werd ze ook getroffen door het coronavirus. Ze was flink ziek maar kreeg vervolgens haar gezondheid niet terug. Door long covid kom Wensing maandenlang haar vaatwasser niet uitruimen, ze had last van hoofdpijn, duizeligheid en kon zich niet concentreren. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: viroloog Anne Wensing kreeg heftige klachten door long covid

Actuele video's

Meer actuele video's