Bij ons op het kamp: een zeer bijzondere ‘stoute’ fotoshoot in kerstsfeer

Bij ons op het kamp: een zeer bijzondere ‘stoute’ fotoshoot in kerstsfeer

In Bij ons op het kamp is te zien hoe Liesbeth en Gijs gezellig samen poseren voor een fotoshoot in kerstsfeer. De twee hebben allebei een mooie gepaste outfit aan, tot Gijs besluit om bijna alles uit te trekken. En zijn geliefde is in shock maar kan er wel om lachen…

Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken via Gids.tv.

<em>Bij ons op het kamp</em>: een zeer bijzondere ‘stoute’ fotoshoot in kerstsfeer In Bij ons op het kamp is te zien hoe Liesbeth en Gijs gezellig samen poseren voor een fotoshoot in kerstsfeer. De twee hebben allebei een mooie gepaste outfit aan, tot Gijs besluit om bijna alles uit te trekken. En zijn geliefde is in shock maar kan er wel om lachen… Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken via Gids.tv. Bij Ons Op Het Kamp aflevering 2: Gijs als paspop in de etalage Bekijk deze video » Bij Ons Op Het Kamp: Frans is afdingen voor tien rollen behang (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's