The Masked Singer: Bijenkoningin en Joker schitteren met Last Christmas (video)

The Masked Singer: Bijenkoningin en Joker schitteren met Last Christmas (video)

Friday 23 December 2022 om 21:31

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Joker en de Bijenkoningin zongen vanavond Last Christmas in de spectaculaire kerstuitzending van The Masked Singer. Bekijk het wonderschone optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: Bijenkoningin en Joker schitteren met <em>Last Christmas</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Joker en de Bijenkoningin zongen vanavond Last Christmas in de spectaculaire kerstuitzending van The Masked Singer. Bekijk het wonderschone optreden hieronder. Lees verder onder de video. OptredenDe panelleden kunnen niet geloven wat ze horen als ze de Bijenkoningin en de Joker zien optreden. Beide karakters hebben een prachtige stem, maar samen klinkt het nog tien keer beter. Welke BN'ers zitten er toch in deze pakken? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: Bijenkoningin en Joker schitteren met Last Christmas (video)

Optreden
De panelleden kunnen niet geloven wat ze horen als ze de Bijenkoningin en de Joker zien optreden. Beide karakters hebben een prachtige stem, maar samen klinkt het nog tien keer beter. Welke BN'ers zitten er toch in deze pakken?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's