Mart de Kruif in Op1 over Rusland: 'Poetin heeft het Westen onderschat'

Mart de Kruif in Op1 over Rusland: 'Poetin heeft het Westen onderschat'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op 24 februari brak een oorlog uit die Europa nog altijd in zijn greep houdt: Rusland viel Oekraïne binnen. "Je ziet tot op de dag van vandaag dat Poetin het Westen onderschat. Dat blijft hij structureel doen. Anders zou hij de oorlog niet voortzetten", aldus oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart de Kruif</em> in <em>Op1</em> over Rusland: 'Poetin heeft het Westen onderschat' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op 24 februari brak een oorlog uit die Europa nog altijd in zijn greep houdt: Rusland viel Oekraïne binnen. "Je ziet tot op de dag van vandaag dat Poetin het Westen onderschat. Dat blijft hij structureel doen. Anders zou hij de oorlog niet voortzetten", aldus oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mart de Kruif in Op1 over Rusland: 'Poetin heeft het Westen onderschat'

Actuele video's

Meer actuele video's